tisdag 13 augusti 2013

5:2 dieten Friskare, smalare, längre liv med halvfasta - Dr Michael Mosley

Det här är boken som kan ge dig ett lättare liv. Förutom alla positiva effekter periodisk fasta kan ge i förbättrade blodvärden så minskar också din vikt.

Själv måste jag faktiskt testa. Jag kan bara inte låta bli. Jag kommer att rapportera om framstegen eller fiaskot på min blogg http://sladdertackan.blogspot.se/. Jag har ingen som helst erfarenheter av dieter. Jag har aldrig bantat. MEN - jag vill väldigt gärna ha bättre hälsa och så hoppas jag att min huvudvärk ska bli bättre eller allra helst försvinna. Men det återstår att se.

Boken då? Jo, den har jag skrivit om på Litteraturmagazinet, så titta gärna in:
http://www.litteraturmagazinet.se/michael-mosley/52-dieten-friskare-smalare-langre-liv-med-halvfasta/recension/viola-kondracki

Adlibris Bokus

1 kommentar:

Martin J Sällberg sa...

Trött på dumheterna i världen? Det har kommit ut en bok som heter "How to exterminate stupidity Or the art of not justifying anything at all". Den går igenom forskning om extrema återhämtningar efter hjärnskador, epigenetik, genetisk variation mellan olika hjärnceller i samma individs hjärna, självmotsägelser i de etablerade medicinska (framför allt genetiska) teorierna om livsduglighet, vetenskapliga evolutionsparadoxer som visar att evolutionspsykologin är orealistisk, och visar helt logiskt att det är ursäkterna som är orsaken till alla dumheterna! Den innehåller även tips för hur det går att sluta med ursäkter och därmed dumheter. Boken kan beställas genom Recito förlag på länken http://litenupplaga.se/1198 Som bloggägare kan du kanske posta om den boken någon gång om du vill!