onsdag 20 mars 2013

New Delhi-Borås - Per J. Andersson

Den här fantastiska berättelsen ur livet måste du bara läsa! Tänk att så mycket kan rymmas i ett livsöde! Bara tanken att kärleken kan ha en sådan kraft att det får en ung man att sälja alla sina ägodelar, köpa en cykel och börja den långa cykelresan från New Delhi till Borås. Allt detta bara för en ung kvinna han träffat i två månader!

Han har ingen aning om var Sverige ligger, men han trampar envist vidare genom land efter land. Hela hans liv är ett äventyr. Han är en sann levnadskonstnär. Han kommer från det lägsta kastet i Indien, de oberörbara, och nu trampar han mot sitt öde i Sverige, till den ljushåriga kvinnan som talat om att hon tillhör kastet adeln i Sverige.

Halva boken handlar om hans uppväxt och äventyr i Indien. Det är lite Indiana Jones över det hela. Läs boken och bli glad!

Vill du läsa mer om boken så ta en titt på min recension i Litteraturmagazinet:
http://www.litteraturmagazinet.se/per-j-andersson/new-delhi-boras/recension/lm

Adlibris Bokus

1 kommentar:

Elisabeth om 60+are sa...

New Delhi - Borås. Bara titeln på boken gör mig glad och samtidigt nyfiken. Kanske detta beror på att jag har speciella känslor för Indien, eftersom min dotter är född där och att jag själv är född i Ulricehamn, just utanför Borås. här ska inhandlas bok!